E-mail  Afdrukken

Arrow Oppert 3C

Arrow Oppert 3C
Omschrijving


TE HUUR OPPERT 3C, ROTTERDAM-CENTRUM


Op deze unieke locatie bieden wij u een sfeervol, gestoffeerd riante 3/4-kamer appartement te huur aan. De woning is gelegen op de 3e verdieping. Dit lichte appartement, gekenmerkt door zijn grote raampartijen, beschikt over 2 slaapkamers van verschillende grootte, die zijn voorzien van inbouwkasten. De woonkamer biedt een zee aan ruimte en kan mogelijk gesplitst worden in een woonkamer en extra slaap/studeerkamer. Het appartement heeft de beschikking over een balkon aan de achterzijde met middag en avondzon.


Indeling: Entree, hal, lichte woonkamer door zijn grote raampartijen, 2 slaapkamers. Badkamer voorzien van vaste wastafel en douchegelegenheid. Toilet

 

Huurprijs € 995,- per maand excl. voorschot stook/servicekosten 

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Object informatie
OppervlakteCa. 78 m²
Kamers3
Slaapkamers2
Bouwjaar1952
Soort verwarmingblokverwarming
Verdieping(en) / Op welke verdieping3
Huur:€ 995
Balkon : Ja
Overig

Bijzonderheden: 

- Sfeervol appartement op geweldige lokatie;
- Minimale huurperiode van 1 jaar;
- Huurprijzen inclusief privé berging in de onderbouw;
- Voorschot servicekosten € 75,- per maand;
- Voorschot stadsverwarming € 75 per maand;
- Energiekosten (excl. Kosten verwarming) voor eigen rekening;
- De gehele woning is voorzien nieuwe kozijnen voorzien van dubbel glas;

Locatie/wijk

Midden in het bruisende centrum van Rotterdam, op een steenworpafstand van de Koopgoot, Coolsingel en het Stadhuisplein, ligt de -voor een ieder wel bekende- winkelstraat de 'Meent'. Op de hoek Meent, Oppert en Delftsevaart staat een gebouw dat een prachtig authentiek voorbeeld is van de Wederopbouwarchitectuur met 3 eigen afgesloten entree's op straatniveau. De Meent ligt in het 'Laurenskwartier, vlakbij de Middeleeuwse Laurenskerk. De Meent combineert nog de familiebedrijfjes met speciaalzaken met trendy winkels en diverse restaurants en cafés die alle bijdragen aan de gezelligheid die deze plek uitstraalt. De plek die gekenmerkt wordt door haar rijke historie van voor- en na de Tweede Wereldoorlog en is dé plek om uit te gaan. Ook de markt die zich een aantal keer in de week (op dinsdag en zaterdag) op het naastgelegen Binnenrotte (plein) bevindt, draagt hier aan bij. Tevens zijn er openbaar vervoer mogelijkheden in overvloed (metro, trein, tram en bus zijn op loopafstand) en ook parkeergelegenheid in de nabijgelegen parkeergarage aan de St. Jacobsplaats behoort tot de mogelijkheden. Als bewoner van het gebied kunt u in aanmerking komen voor een parkeervergunning. Op deze wijze bent u altijd in staat om in een korte tijd op uw werk te zijn.

Object locatie
Straat , NummerOppert 3C
Postcode3011 HS
PlaatsRotterdam
LandNetherlands